Velkommen


coding

Velkommen til Tragethon Teknikk AS, din leverandør av avanserte programmerings tjenester.

Tragethon Teknikk AS fokuserer på programmering og uvikling av PLS'er, HMI paneler, micro controllere og PC/Web baserte løsninger.

Vi arbeider med det siste innen teknologi, de mest brukervennlige løsningene og fortrinnsvis åpne løsninger som finnes på markedet. Vårt mål er å levere åpne systemer, designet for å være brukervennlige både i design, modifisering og bruk.

Vi arbeider hovedsaklig med integratører og leverandører, men fra oppdrag til oppdrag kan vi også levere løsninger direkte til sluttkunder.

Avhengig av deres behov kan vi arbeide timesbasert, eller gi en totalpris for ditt prosjekt, stort eller lite. Vi arbeider for effektivitet både i utvikling og i ferdig produkt.

Om du er interessert i prototyper må du gjerne kontakte oss. Vi investerer tid og ressurser på prototyping. Om ønskelig kan vi levere prosjekter basert på eb royalty løsning. Som ett resultat kan dere betale for våre tjenester når deres produkt blir en suksess! Vi er meget fleksible og møter din forespørsel med en løsningsorientert innstilling!

MobCoding